“Latvijas čempionāts veikbordā aiz laivas 2021” un pirmais “Latvijas čempionāts veiksērfā”

Sestdien un svētdien, 21.-22.augustā Wake Up Academy, Spuņciemā norisinājās divas sacensības: “Latvijas čempionāts veikbordā aiz laivas” un “Latvijas čempionāts veiksērfā 2021”.

Divas dienas labākie Latvijas veikbordisti un veiksērferi demonstrēja savas prasmes.

Veikbordā sīvākā konkurence bija Open Men un Master Men 30+ grupās. Negaidīts pārsteigums bija Open Men grupā, kur uzvaru guva Jānis Zalpēteris, aiz sevis atstājot Robertu Linavski un Ati Bogomazovu.

Master Men 30+ grupā, pagājušā gada Latvijas čempionam Oskaram Krūzem izdevās atkārtoti iegūt čempiona titulu, aiz sevis atstājot Jāni Albertu un Ģirtu Kilpi. Savukārt, sieviešu grupā Alise Krūze spēja noturēt čempiones titulu jau ceturto gadu pēc kārtas.

 

Veiksērfā sīva konkurence bija gan sieviešu, gan vīriešu gupā. Open Men grupā uzvaru guva Roberts Linavskis, aiz sevis atstājot Buria Nikitu un Buria Sergeju no Ukrainas. Open Women grupā uzvaru guva Agnija Vītola no Limbažiem, aiz sevis atstājot Alisi Krūzi un Lauru Apini.

Paldies visiem – sacensību dalībniekiem, līdzjutējiem, palīgiem, @boardsidelv par balvu fondu, @el.metal_official par skaistām trofejām un @manzo_meat par garšīgiem burgeriem. Īpašs PALDIES – Atim Bogomazovam par pasākuma vadīšanu! Tiekamies nākamgad!

Veikborda rezultāti

Veiksērfa rezultāti

Pasākuma fotogrāfijas skatīt šeit

About Latvijas Ūdens slēpošanas un veikborda federācija